Sayfalar

5 Ekim 2011 Çarşamba

Bir oradayız, bir burada...

Bu yazıyı,  Trabzon da ki Uzun Göl kıyısından, küçük ahşap bir otelden yazıyorum. Dün gece, sonunda, uzun zamandır planladığımız, Doğu Karadeniz turumuza başlamış bulunmaktayız. Kayra nın farkında olduğu ilk turu. Bu gezinin amacı biraz da Kayranın gezmesi ve üçümüzün  doya doya birlikte zaman geçirmemiz. Tüm cesaretimizi topladık ve turumuzu arabayla yapmaya karar verdik. Sekiz aylık bir bebekle, arabayla, uluslar arası seyahat her ne kadar korkutucu görünse de denemek istedik. Bakü den Ankara ya kadar oldukça uzun bir rotamız var .
Fırsat buldukça, gezdiğimiz yerleri, ayrıntıları ve fotoğraflarıyla paylaşmak istiyorum. Bunları kısa bir zamana sığdırmadan, sakin ve dinlenmiş bir şekilde, doya doya yazmak istiyorum.
20 saatlik bir yolculuktan sonra ancak bu kadar yazabiliyorum.
En kısa zamanda görüşmek üzere.

2 yorum:

Feride dedi ki...

Deyyan hoş seyahatler! Devamını ve ayrıntıları bekliyoruz inşallah!

hülya dedi ki...

Ooo maasallah ulasmislarda yaziyor bile.Hayirli yolculuklar deyyancim.

Yorum Gönder

Siteden yapılan alıntılar tek koşul altında izin kapsamındadır: Alıntı yapılmadan önce izin alınmalı,alıntı yapıldıktan sonra, sitenin adresi görünür ve okunur tarzda yazılmalıdır. İzinsiz ve kaynak belirtilmeden yapılan alıntılar, özellikle de yazıların başka isimler altında yazılmış gibi gösterilmesi,5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
 
Powered by Blogger